Skip to content

xilemporia

Loading...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
T : 27520 96346-8

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
    
Ξυλεμπορία Αργολίδος
Η ιστορία μας


Εδώ και τρεις γενιές, η οικογένεια Χατζηνικολάου, διανύοντας μια πορεία 50 χρόνων, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με τον τομέα επεξεργασίας ξύλου, παρέχοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Πρωταρχικό μέλημα της Ξυλεμπορίας Αργολίδος, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η παραγωγή προϊόντων ξύλου, που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, την απαράμιλλη αισθητική και την αξεπέραστη αντοχή τους.

Σήμερα, με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία, η Ξυλεμπορία Αργολίδος συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  20.000 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και δραστηριοποιείται δυναμικά στη βιομηχανία ξύλου.

Βασικοί τομείς ενασχόλησης είναι η βιομηχανική παραγωγή ξύλινων επενδύσεων δαπέδων, προφίλ ξύλου σύνθετης συγκολλητής ξυλείας, εμποτισμένης ξυλείας για κεραμοσκεπές, χαγιάτια, πέργολες και λυόμενα σπίτια τύπου Σουηδίας. Επίσης, δραστηριοποιείται και στην παραγωγή στοιχείων πλανισμένης ξυλείας για σκεπές, κουπαστές, κάγκελα, σκάλες κ.α.

Προσφέροντας λοιπόν μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, η Ξυλεμπορία Αργολίδος εγγυάται άριστη ποιότητα προϊόντων και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

 

xilemporia_portraits