Skip to content

xilemporia

Loading...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
T : 27520 96346-8

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
    
Ξυλεμπορία Αργολίδος
Προφίλ


Καρδιά της Ξυλεμπορίας Αργολίδος είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σ’ αυτήν. Αξιόλογοι και έμπειροι τεχνικοί, καταρτισμένοι μηχανικοί και χειριστές μηχανημάτων, με αγάπη και μεράκι για την τέχνη του ξύλου εργάζονται σκληρά, ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο προϊόν ξυλείας. Καταρτισμένοι επιστήμονες του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, συμβάλλουν με τις γνώσεις τους στην υπεύθυνη και άρτια παραγωγή εμποτισμένης ξυλείας, ενώ το δυναμικό διοικητικό προσωπικό είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας.


Οι τεχνικοί της Ξυλεμπορίας Αργολίδος διαθέτουν εμπειρία και γνώσεις και συνεργάζονται στενά με αρχιτέκτονες και μηχανικούς σε διάφορα κατασκευαστικά προβλήματα. Η ξυλεία  από την Ξυλεμπορία Αργολίδος χρησιμοποιείται για την κατασκευή σπιτιών, αιθουσών κλπ. σε όλη την Ελλάδα. Με εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας στην Βιομηχανική περιοχή του Ναυπλίου, η Ξυλεμπορία Αργολίδος μπορεί να παραδώσει σύνθετη ξυλεία σε πολλά είδη και σε άμεσο χρόνο.


Στην Ξυλεμπορία Αργολίδος, είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουμε τις επαγγελματικές γνώσεις μας για την επίλυση των οικοδομικών προβλημάτων σας. Η Ξυλεμπορία Αργολίδος, διευκολύνει την διαδικασία οικοδόμησης και διασφαλίζει την ποιότητα του κτιρίου σας μέσω, επαγγελματικών συμβουλών, την ταχύτητα παραγωγής και τον άμεσο εφοδιασμό των υλικών.


Η Ξυλεμπορία Αργολίδος, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, έχει την καλύτερη εμπειρία στην αγορά στα Σύνθετα που σημαίνει άμεση υπηρεσία και υποστήριξη, τον υπολογισμό, τον σχεδιασμό και την ανέγερση. Η Ξυλεμπορία Αργολίδος, παραδίδει συνολικές κατασκευαστικές λύσεις Σύνθετης ξυλείας. Ακούμε και ερχόμαστε σε στενό διάλογο με τον πελάτη, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την αντοχή των κατασκευών.


Ξυλεμπορία Αργολίδος, ο επαγγελματίας προμηθευτής και συνεργάτης, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγαλύτερες δουλειές.